Etusivu


BMB RAKENNUSPALVELU OY

RAKENNUSALAN MONIOSAAJA

Toimialaamme kuuluu kaikenlainen rakentaminen. Uusrakentaminen, peruskorjaus, saneeraus, kotien korjaus ja kunnostustyöt. Teemme työt alusta loppuun ammattitaidolla. Pitkä työkokemuksemme takaa laadun ja hyvän osaamisen. Työn korkea laatu ja aikataulujen noudattaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Meidät tunnetaan luotettavana yhteistyökumppanina rakentamisen alalla.

Tulemme tutustumaan työkohteeseenne, arvioimaan kustannukset ja suunnittelemaan työn tarvetta kanssanne veloituksetta.

PALVELUT

UUDISRAKENTAMINEN

Toteutamme uudisrakentamisen hankkeita avaimet käteen –periaatteella ottaen kokonaisvastuun suunnittelusta toteutukseen. Kustannustehokkaan hankkeen takaa meidän vankka ammattitaito ja laaja alihankkijaverkosto.

KORJAUSRAKENTAMINEN

Kiinteistöt tarvitsevat aika ajoin korjausta ja välillä myös perusteellisimpia saneerauksia tai uudistamista. Korjausrakentamisella olemme tehostaneet kiinteistöjen toimivuutta, lisänneet turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Meille ovat tuttuja haasteellisemmatkin korjausrakentamisen kohteet ja laajat uudistustyöt.

Ota rohkeasti yhteyttä niin pienemmissä kuin suuremmissakin rakennus- tai remontointiasioissa. Soita tai laita viestiä – tulemme tekemään arviokäynnin mielellämme.​

REFERENSSI

Olemme toteuttaneet erilaisia uudis- ja korjausrakentamisen kohteita laajalti Varsinais-Suomen alueella. Asiakkaisiimme kuuluvat kaupunkien ja kuntien lisäksi myöskin yritykset ja yhteisöt sekä yksityishenkilöt.